Volg 0D0A op Twitter 0D0A bij LinkedIn

Technicum en 0D0A

door Jeroen Steeman

Samenwerking tussen Technicum en 0D0A resulteert in wereldprimeur op de beurs Elektrotechniek 2011 in Utrecht

Technicum en 0D0A hebben de handen ineengeslagen om een unieke en ludieke actie op te zetten voor de beurs Elektrotechniek 2011.

Technicum (een handelsnaam van Unique Nederland) is een gespecialiseerd bureau voor technisch personeel op VMBO- en MBO niveau. Technicum werd opgericht in 1986. Met ruim 20 vestigingen in Nederland zijn ze sinds jaar en dag het grootste bureau in de techniek. 0D0A is een specialist in één-op-één communicatie en variabel database publishing en printing.

De beurs Elektrotechniek vindt van 3 t/m 7 oktober plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Met ruim 30.300 voorgeregistreerde bezoekers voor deze editie is het een van de grootste beurzen op dit vakgebied.

Beursactie

De samenwerking tussen Technicum en 0D0A heeft geresulteerd in een unieke actie om nieuwe uitzendkrachten te werven.

0D0A heeft 600 T-shirts laten bedrukken met zelf gecreëerde, unieke QR-codes. Een zogeheten Vcard+. Dit is een digitaal visitekaartje dat inhoudelijk altijd kan worden aangepast, zonder dat de QR-code van uiterlijk verandert. De persoon die de QR-code voor het eerst scant, moet zijn/haar e mailadres opgeven. Vervolgens ontvangt hij/zij per e-mail de login-gegevens waarmee de code geactiveerd wordt.

Technicum QR Code T-shirt

De eigenaar van de code kan vervolgens contactgegevens toevoegen, een foto uploaden, een hoge resolutie QR-code downloaden voor drukwerk, etc. De eigenaar kan de gegevens zélf bijhouden en hij/zij ontvangt tevens statistieken omtrent hoe vaak de QR-code is gescand en wanneer.

Normaal betaalt de eigenaar van de code een jaarlijks bedrag. 0D0A sponsort echter speciaal voor deze actie de codes voor één jaar. De eigenaar van de code krijgt na een jaar de keus om de service wel of niet tegen een gering bedrag per jaar voort te zetten.

Wereldprimeur

De shirts zijn al bedrukt met QR-codes en ze kunnen tijdens de beurs worden uitgedeeld. Hierdoor hoeven de QR-codes niet achteraf worden aangemaakt m.b.v. ontvangen contactgegevens van beursbezoekers.

Volgens Ben van Sas (directeur 0D0A) is de Vcard+ in combinatie met deze actie nog nooit eerder ergens in de wereld toegepast.

Beursbezoek

Wilt u ook GRATIS een T-shirt ontvangen met uw persoonlijke QR-code? Kom dan tussen 3 en 7 oktober naar de Jaarbeurs in Utrecht!

U kunt zich voorregisteren via het internet voor gratis toegang.

Kijk voor meer informatie op:


www.technicum.nl


www.odoa.eu


www.elektrotechniek-online.nl

Tags: , ,

Cross-Media | QR Code Kleding | QR codes

Reacties zijn gesloten
Blog QR Code

Over 0D0A

Grafische Automatisering en Publicatie Specialisten. Met web-to-print, print-to-web en creatieve cross-media communicatie oplossingen en diensten. 

Wij leveren professionele QR code diensten en oplossingen voor dynamische en moderne marketing en communicatie ondernemingen.

Blog QR Code

QR Code Generators

Website QR Code generator
Direct Bellen QR code generator
Tekst QR Code generator
vCard QR Code generator*
MeCard QR Code generator*
Wifi toegang QR code generator
SMS QR code generator
Email QR code generator

QR codes maken met animatie
QR Code Generator met animatie

QR Code Generators

QR Code encoder and decoder cloud based services.
QR information, tools, utilities and services.

QR Code Software

QR code reader voor Windows desktop computers
Webcam QR code spel applicatie

QR Code Generator Software

De werelds meest geavanceerde QR code generator software.

Voor websites

QR Code Generator Software Websites

Voor computers

QR Code Generator Software Desktops

Voor servers

QR Code Generator Software Servers